[email protected] P50 Ladies & P100 Men

[email protected] P50 Ladies & P100 Men

Op zaterdag 21 mei organiseren we toernooien voor de P50 Dames en de P100 Heren. In beide reeksen is er plaats voor 12 ploegen.

Wat? 

Bij onze [email protected] staat niet alleen competitie, maar ook plezier centraal. Alle teams zullen daarom wedstrijden spelen in zowel de poulefase als de eindronde.

Wanneer? 

Het toernooi voor de dames start om 13 uur. De laatste wedstrijden vangen aan om 16 uur. Aansluitend staat het herentoernooi gepland. De eerste wedstrijden beginnen om 16.30 uur. De finales staan geprogrammeerd om 19.30 uur. Alle teams moeten zich 15 minuten voor aanvang van het toernooi aanmelden.

Wie?

Het damestoernooi is voor P50-spelers, het herentoernooi voor P100-spelers. Spelers zonder klassement bij Tennis Vlaanderen kunnen zich ook inschrijven voor deze toernooien. Individuele inschrijvingen zijn niet mogelijk. Iedere deelnemer moet dus zelf op voorhand een partner zoeken.

Inschrijven? 

Inschrijven voor onze [email protected] kan via Playtomic. Je schrijft je in per duo. Iedere deelnemer betaalt 15 euro. Betalen met credits is toegestaan.

Schrijf je hier in: 

P50 Dames

P100 Heren