Soccer5

Wat is soccer5?

Wat houdt soccer5 exact in? Welke schoenen dien ik te dragen? Wat zijn de spelregels? Met hoeveel personen speel je een partij?

Voor een antwoord op al je vragen:

Lees meer

Tarieven

Wat zijn de huurprijzen voor een terrein? Is er een onderscheid in dal- en piekuur? Is er een bal voorzien?

Credits

Geen abonnementen bij ons, in de plaats ons super-flexibel alternatief voor de regelmatige spelers: het Arenal-creditsysteem!

Competities

Zin om je krachten te meten met de besten? Neem deel aan onze competities, elke week op dezelfde dag spelen tegen nieuwe tegenstanders!

Sportkampen

Elke schoolvakantie kunnen kinderen geboren tussen 2007 en 2014 op Arenal een sportkamp volgen!

In samenwerking met het alom gekende en veelgeprezen Jeti Sportkampen kies je voor ofwel een omnisportkamp of een exclusief trampolinekamp!

Meer info

Job Alert! ūüď£

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, voor de positie van Assistant Manager Padel! Interesse? Check snel de vacature voor meer info!

Meer speeluren!

Vanaf 15 november kan je bij ons dagelijks sporten tussen 7 en 23u, met bijkomende uren aan daltarief! Klik door voor alle info!

Corona maatregelen

Ons trampolinepark is GESLOTEN vanaf 25/12, onze padel - padbol - soccer5  activicteiten zijn nog steeds VOLLEDIG geopend, ook na de laatst genomen maatregelen. Bekijk hier de laatste nieuwe coronamaatregelen (dd. 22/12/2021)

NIEUW: Padel Kiosk

Heb jij hem al gezien? Onze nieuwe Padel Kiosk: altijd en overal jouw padelmateriaal ter beschikking!

Voorjaarsinterclub 2022

Speel mee met de voorjaarsinterclub 2022!

Kalender

events

Onze aankomende events "in a nutshell"