Veiligheid

Safety first!

Een ongelukje is snel gebeurd, zeker in een trampolinepark. Onder het motto "beter voorkomen dan genezen" treffen wij dan ook nodige voorzorgen!

Veiligheidskousen

Elke springer is verplicht de Arenal-veiligheidskousen te dragen bij het gebruik maken van ons park. Deze kan je bij ons kopen aan 2 EUR/paar, en kan je daarna ook gebruiken voor al je toekomstige bezoeken aan ons park!

Je hebt reeds veiligheidskousen van een ander park? Helaas kan je deze niet gebruiken in ons park. Verzekeringstechnisch moeten wij immers zekerheid hebben over de kwaliteit van de kousen waarmee springers het park betreden, wat organisatorisch enkel mogelijk is door het gebruik van kousen waarvan de kenmerken ons bekend zijn, zijnde de Arenal-veiligheidskousen.

Aansprakelijkheids-formulier

Zoals ook in alle andere trampolineparken het geval is, zijn wij niet verantwoordelijk voor ongevallen die voorvallen op ons park. 

Elke springer dient dit te erkennen door het ondertekenen van ons digitale aansprakelijkheidsformulier ("waiver") bij aankoop van een ticket! Er zijn 2 scenario's om te bepalen wie dit document dient te ondertekenen:

≥ 16 jaar
de persoon in kwestie mag het formulier in eigen naam invullen en ondertekenen
< 16 jaar
een persoon ouder dan 18 jaar (bv. mama) moet het formulier invullen en ondertekenen voor de jongere, en neemt hierbij verantwoordelijkheid voor de veiligheid onder zijn/haar gezag

 

Het formulier kan je HIER eerst even nalezen.

Helemaal mee? Bespaar dan tijd bij het inchecken en teken het document reeds online!

 

 

Veiligheidsvideo

Elke springer is verplicht de veiligheidsvideo gezien te hebben vooraleer hij of zij het trampolinepark betreedt! Deze kan ter plaatse bekeken worden in het trampolinepark.

Jumpmasters

Elke springer is verplicht de instructies van de Jumpmasters op te volgen! Zij zien toe op de veiligheid binnen het park, hun woord is wet!