Soccer5 competities

Ben jij op zoek naar...

Een vaste speeldag?

Bij Arenal bieden wij op maandag en woensdag Leagues aan. Kies een dag die jou en je vrienden best past, en PAF je bent vertrokken!

Wedstrijdjes op het scherp van de snee?

Onze velden omringd met boarding en aparte spelregels zorgen voor een waanzinnig tempo en een ultieme voetbalbeleving! Haal er best een telraam bij om de tel niet kwijt te raken qua splijtende acties en goals!

Een toegankelijke niveau?

Onze Leagues zijn geschikt voor de meest technische spelers maar ook voor de starters onder ons. Het spelen op indoor kunstgras met boarding zorgt voor een nieuwe spelwijze en uitdaging voor elk van jullie!

Een unieke sfeer?

Doordat alle teams van dezelfde League hun wedstrijden spelen op dezelfde weekdag en vaak op hetzelfde moment, ontstaat er een leuke atmosfeer onder de teams, inclusief gezellig nakaarten in de bar!

Ultieme glorie, inclusief zilverwerk?

De twee beste teams van elke League kwalificeren zich voor de League Cup Finals, het eindtornooi dat de winnaar aanduidt over de verschillende Leagues heen, de kampioen der kampioenen quoi!

What's in it?

Wat zijn de ingrediënten in a nutshell van onze soccer5-leagues:

🖐️ minimaal 5 spelers
🏟 5-a-side competitie in een unieke indoor accommodatie
💯 professionele organisatie in een uniek concept
📅 wekelijkse wedstrijd, steeds op jouw gekozen dag en op dezelfde locatie
👮 wedstrijden onder leiding van gemotiveerde scheidsrechters
🔒 leagues van 8 ploegen gedurende 14 speelweken
🏆 winnaars kwalificeren zich voor het eindtornooi

 

Quanta costa?

De kostprijs voor deelname van 1 ploeg bedraagt 420 EUR, ofte 30 EUR per wedstrijd (= 420/14). In deze prijs zit alles inbegrepen (huur, scheidsrechter, ...) en ben je verzekerd van 14 wedstrijden tussen september en december!

Inschrijven?