Praktisch

Vanaf 6 jaar en ouder!

Om ieders veiligheid te garanderen moet een springer minstens 6 jaar oud zijn. De combinatie van acrobatische kunstjes en enthousiaste kinderen vraagt immers om aandacht!

Ook de “oude” kinderen (lees: ouders) kunnen natuurlijk hun kunsten demonstreren, een maximumleeftijd is immers niet van toepassing.

Jonger dan 6 jaar?

De kleinsten laten we natuurlijk niet in de kou staan! Speciaal voor hen houden we elke zaterdag- en zondagochtend gedurende 2u het park EXCLUSIEF vrij tussen 10 en 12u, en dat aan een gereduceerde prijs!

Inbegrepen in de prijs mogen de kleine kapoenen overigens vergezeld worden door max. 2 begeleiders.

Start?

Elke springsessie begint OP het uur. Dit is dus stipt om 10u - 11u - 12u - ...

Tips!

Boek online!

Wij hebben een maximumcapaciteit van 100 springers per uur, maar vol is onherroepelijk vol! Kies voor zekerheid, vermijd ontgoocheling en boek je tickets op voorhand online!

Vul de waiver online in!

Elke springer is verplicht onze digitale waiver te ondertekenen indien hij of zij wenst te springen, waarbij hij/zij de risico's verbonden aan trampolinespringen erkent alsook ons huisreglement. Bespaar jezelf tijdverlies bij aankomst, en vul het document reeds in!

Kom op tijd!

Het kan behoorlijk druk zijn aan ons onthaal, maar onze springtijden beginnen onherroepelijk stipt op het uur! Verlies dus geen springtijd en meld je minstens 15 minuten voor aanvang aan bij het onthaal!