Veiligheid

Safety first!

Een ongelukje is snel gebeurd, zeker in een trampolinepark. Onder het motto "beter voorkomen dan genezen" treffen wij dan ook nodige voorzorgen!

Antislipkousen

Elke springer is verplicht de antislipkousen te dragen bij het gebruik maken van ons park. Deze kan je bij ons kopen aan €2/paar, en kan je daarna ook gebruiken voor al je toekomstige bezoeken aan ons park!

Je hebt reeds veiligheidskousen van een ander park? Indien het antislipkousen zijn kan je deze gebruiken in ons park. Verzekeringstechnisch moeten wij immers zekerheid hebben over de kwaliteit van de kousen waarmee springers het park betreden, wat organisatorisch enkel mogelijk is door het gebruik van antislipkousen.

Digitale waiver

Trampolinespringen is niet zonder enig risico. Wij willen iedere deelnemer hiervan bewust maken, door te beschrijven wat de risico's inhouden, alsook hoe het naleven van ons huisreglement helpt om deze risico's te minimaliseren.

Goeie afspraken maken goeie vrienden, vandaar dat wij deze zaken allemaal op een rijtje zetten voor je in onze digitale waiver. Wij verwachten van elke deelnemer dat hij deze doorneemt, en ondertekent voor akkoord met de inhoud van het document.

Er zijn verschillende scenario's om te bepalen wie dit document dient te ondertekenen:

springer ≥ 18 jaar
de persoon in kwestie mag het formulier in eigen naam invullen en ondertekenen
springer < 18 jaar
een persoon ouder dan 18 jaar met het ouderlijk gezag over de springer (bv. mama) kan het formulier invullen en ondertekenen 
een persoon ouder dan 18 jaar die niet het ouderlijk gezag heeft over de springer, maar beschikt over de toestemming van diens ouder(s)/voogd(en) kan het formulier invullen en onderteken

 

Het formulier kan je HIER eerst even nalezen.

Helemaal mee? Bespaar dan tijd bij het inchecken en teken het document reeds online!

 

 

Veiligheidsvideo

Elke springer is verplicht de veiligheidsvideo gezien te hebben vooraleer hij of zij het trampolinepark betreedt! Deze kan ter plaatse bekeken worden in het trampolinepark.

Jumpmasters

Elke springer is verplicht de instructies van de Jumpmasters op te volgen! Zij zien toe op de veiligheid binnen het park, hun woord is wet!